Epilepsianfall here we go!

Man får ju fan epilepsi av att läsa den här bloggen, måste ändra designen. Typ svart text på vit bakgrund. Får ju ont i huvudet av att kolla igenom den!

Sen...

Nu: bort från datorn!

Morgonstund har ångest i mund

Har börjat sova längre än vad jag behöver igen, dåligt tecken. Innan gjorde jag det för att slippa vara ensam hemma hela dagen eftersom jag fick sån jävla ångest av det. Kunde sova till 12-13 ibland. Jag vaknar vid åtta när klockan ringer - på kvällen ställer jag alltid klockan eftersom jag inte har någon ångest då. På morgonen när jag vaknar snoozar jag tills den slutar ringa. Vad är meningen med att gå upp? Det blir bara fler timmar att ta sig igenom. 
På kvällen verkar det vara mer okej, kan sitta uppe mitt i natten utan att vara orolig. Jag antar att jag är rädd för att vara ensam. Det är när jag stänger av datorn på kvällen/natten sen som ångesten kommer. Jag drar ut på det, Family Guy, avsnitt efter avsnitt. Klockan blir mycket men jag vill inte stänga av datorn för det betyder att sekunden jag klickar på "Stäng av" så är jag ensam. Då är det bara jag i mitt lilla rum.
Sitter vid datorn alldeles för mycket, det är förmodligen också det som bidrar till att jag mår sämre. Det blir en ond spiral som går neråt. Sitta vid datorn - må sämre, sitta mer vid datorn pga ångest att gå därifrån och göra något helt ensam - få mer ångest för att jag inte gör något vettigt, till slut sitter man bara där helt tom i skallen och vill att tiden ska gå så man kan få lägga sig igen. Eller på att något ska hända, men jag är tillräckligt medveten att jag kan inse att inget kommer hända om jag inte gör det själv.

Att ha datorn avstängd är jävligt obehagligt. Det betyder att ingen är här. När den är på kan vem som helst titta in, det är ett fönster ut mot världen. Som en ruta där man kan se alla sina polare och även personer man inte känner. Man är inte ensam då, det är bara att sticka in huvudet genom rutan så har man sällskap samma sekund.

Jag har sagt flera gånger att jag vet hur man tar sig ur skiten om man hamnar där igen, och det vet jag. Vad jag däremot hade glömt är hur förlamad av skräck man blir när man går ner sig igen. Varför man inte vågar ta sig ur det. Det är lätt att säga att det inte är någon fara, jag har vart här förut så jag känner igen mönstret, men det är inte lika lätt att göra något åt det.
Man kan inte vara glad hela tiden, det är sant, men när det drar ut över veckor, till och med månader, då måste man sluta vara bekväm och sluta låta sig själv vara nere (får panik bara över att tänka på att göra något åt det, som förra gången). När det har gått veckor utan att man inte varit utan ångest en hel dag så är det verkligen dags att inse att det här är ingen "lugn och fin, jag bara vilar lite från må-bra-tänkandet"-svacka, det är på väg utför igen.

Jag orkar inte kämpa för att ha mina bra perioder om det bara resulterar i att man kanar ner i backen igen, jag orkar inte inse att det kanske är ett mönster som kommer följa mig ett tag. Jag kanske lever i förnekelse, men varför skulle det vara något fel på mig? Jag menar inte att jag är felfri och att man är en dålig människa om man är sjuk, vad jag menar är att jag kan inte vara så egocentrerad att jag tror jag är sjuk bara för att jag går ut och in i bra och dåliga moods hela tiden. Jag måste kolla upp det här men jag vill inte ha någon jävla diagnos, det är inte jag! Ingen i min familj har det, jag vet inte ens om någon i min släkt har det så varför skulle JAG vara sjuk?! Det vill jag inte tro på. Men jag kan inte ställa en diagnos på mig själv, det måste en läkare göra om det nu skulle vara något.

Shit, jag insåg just en väldigt viktig men fullkomligt självklar sak: om jag nu inte vill ha en diagnos på att något är fel med mig så måste jag börja göra något åt det här. Jag ska kämpa själv först, innan jag går till psykdoktorn.

Så vad behövs? Jo, en lista på what to do.

Hjärnan är otroligt invecklad, men det fina med den är att den tror på vad man tänker och reagerar på olika sätt beroende på vad man gör och vad man tror fungerar. Placebo kallas det. Om jag intalar mig själv att jag är fullt frisk, jag mår bra, det är bara en liten skitsak och inget att oroa sig över, då kommer hjärnan ändra sitt mönster. Om jag däremot tänker att jag kanske är sjuk utan att ha någon diagnos, att jag förbereder mig på att bra och dåliga perioder kommer komma, ja då kommer de komma. Det är en sak som är säker. Jag tänker inte acceptera att jag blir deppig med jämna mellanrum bara för att det har varit ett mönster de senaste två åren. Bryt mönstret, bryt tankebanorna om att det skulle vara normalt för dig Emelie. Det har inte varit din vardag förr, gå tillbaka till där du var innan, när du var glad så gott som hela tiden.

Okej, så what to do?

- Börja manipulera hjärnan, positive thinking.

- Se till att få tummen ur röven och gör saker.

- Träning mår du bättre av, gå till gymmet. Ut och spring, nu har snön smält bort.

- Sök jobb.

- Våga stänga av datorn och ägna dig åt något vettigt.

- Var mer aktiv med vänner, var inte ute i sista sekunden när alla är uppbokade.

- Börja skissa igen, det har du tappat totalt.

- Läs mer böcker.

- Gör roliga saker som får dig på gott humör.



Dags att börja kämpa för att behålla tankemönstret även när jag går ifrån datorn. Även när känslan jag har just nu börjar försvinna. Just nu brinner jag av "kämparglädje", av viljan att må bra. Jag får inte glömma det när jag vänder mig om och märker att jag befinner mig i ett mörkt tomt hus.

Jag får inte glömma vem jag är.

It's still not okay


Vårdepression?

Har hört att många blir deprimerade nu när våren kommer, en så kallad vårdepression. Men wtf, vilken jävla tid på året det än är så kallas det för någon form av säsongsbunden depression, så kanske onödigt och orättvist att skylla på våren som är så härlig och vacker. 
Jag vet verkligen inte vad som är på gång med min hjärna och min kropp just nu, det enda jag vet är att kroppen känner sig vissen så gott som hela tiden. Hjärnan är tung och dyster, den känns bara som en stor svart klump. Från stunden jag vaknar känner jag så och jag vet inte varför.
Vädret är underbart men jag får bara ångest av att se ut genom fönstret. Speciellt när jag ser det genom persiennerna, kanske borde dra upp dem så känns det mindre som ett fängelse. Så. Tror det hjälpte lite.
Jag önskar att jag kunde kasta allt åt helvete just nu. Allt som man måste göra, bry sig om, ta ställning till. Jag vill bara få vara helt obekymrad. Som om man är på en semester långt, långt bort.

Jag orkar inte träna, jag orkar inte plugga, jag orkar inte vara social eller glad, orkar inte bry mig om någonting över huvud taget.

Jaha och nu började jag gråta utan anledning också... Great, just great.

Family Guy

Några av de bästa bitarna ur Family Guy:





Hatar när det är kass kvalitet på klippen. Ljudvolymen är väldigt låg på klippet nedan också.










Bitch Brian

"Brian I can't go to the bathroom by my self, will you please help me BUT I'M GOOD AT OTHER STUFF!!"


Otippat

Tack polisen som svarade på 114 14 när en alldeles för full tjej ringde i ren desperation för att hon inte fick tag i taxi!

Jag ska skärpa mig snart

Ska börja bli social igen. Brukar stänga in mig totalt när jag blir sån här och jag ber om ursäkt för det, mina vänner. Men ska sanningen fram så är jag ändå inte mycket sällskap dagar (eller kanske veckor) som dessa. Alldeles strax. Ska logga in på msn igen, svara på mail, vara trevlig, etc. Snart (som om någon gråter för det...).

Ville bara uppmärksamma de som läser här om den här fb-gruppen. Ni har säkert sett på nyheterna/internet att en flicka i Bjästa har blivit våldtagen och utfryst av hela sin by, eller två flickor egentligen. Gruppen är till stöd för dem.

Peace out så länge.
Och tack för fina kommentarer:)

Utkast: Mars 23, 2010

jaha... vad ska jag göra nu då...? nu är det tomt. nu lägger jag mig under täcket och sover tills våren och sommaren kommer. en vecka går alldeles för fort. just nu vill jag bara domna bort. inte vakna förrän det blir dags igen. just nu orkar jag om möjligt ännu mindre än innan.  just nu vill jag bara försvinna

Konversation med syster




Med "MER MAT ÅT LINN", kan man ju undra om hon menar att hon ska äta Kajs portion när de kommit hem till mig, eller om hon tänkt avliva Kaj med sitt ökända innanmäte och äta upp honom. Man får tolka fritt.


Ok, dags att skärpa dig Emelie

Här kan du inte sitta och dega. Du har städning att göra, mat att laga, material att plugga, mail att svara på. Se till att få tummen ur röven nu ditt aber.


På tal om MENS!

Den här var ganska intressant: http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6801228.ab

Jag får minsann vara en bitch för jag har mens och du får inte säga emot ett jävla skit

Surfade runt lite rutinmässigt nu på morgonkvisten, på facebook bland annat, och ser ett inlägg på förstasidan från "Tjejer i allmänhet" (vilket jag tyckte verkade vara en smårolig grupp som drev med könsroller). En statusuppdatering löd så här. Det gjorde mig lite smått irriterad, speciellt att läsa kommentarerna. Självklart har man humörsvängningar när man är gravid, det vet jag inte mycket om. Vissa har väl mer, andra mindre. Men just den grejen att vi kan bete oss precis hur vi vill och bara skylla ifrån oss det på graviditet, mens eller klimakterie. Är det okej att man säger till sin pojkvän/man/whatever "Din jävla idiot, du är dum i huvudet, gå och dö" etc, etc och sen anta att han inte ska, nej - att han inte får ta illa upp, för att hon har mens eller är gravid?

"Jag kan bete mig precis hur jag vill, ändå står killarna i kö för att få vara med mig. Vi kan vara hur slyniga vi vill, ändå kan inte karlarna leva utan oss"

Get a fuckin grip! Hur jävla trevligt är det egentligen? Om killar skulle bete sig som svin mot oss och ha något månatligt att skylla på så skulle det vara en helt annan sak! Det skulle minsann inte gå för sig, näädå! Nu måste han skärpa sig, du vet väl hur du tämjer din man? Så får han inte göra. 
Tjejer får alltså bete sig hur fan de vill och inte bara när de har mens, nej de får vara "slynfittor" året om! Det är tillåtet för vi är ju tjejer! Passar det inte så är det bara att fortsätta gå. Jag kommer få skrika på dig, slå på dig, jag kommer få säga att jag hatar dig och bete mig precis som jag vill. Du får inte göra ett skit tillbaka för då är du en mansgris och kvinnohatare. Take it or leave it, 'cause I aint changin!

Det är för jävla lågt att skylla på mens och sån bullshit! Var en människa för fan, inte ett djur! Är man ett par så är det samma villkor och samma nivå som gäller!
Så fort det är dags för min helvetesperiod försöker jag tänka på hur jag beter mig. Det slår lätt slint, det gör det, men man kan inte skylla på mens och tycka att det är okej att vara en fitta mot allt och alla, eftersom de måste förstå att man får bete sig hur som helst. Nej, det måste de fan inte! De måste inte stå ut med skit bara för att man inte känner eller orkar bry sig om att kontrollera sig!

Hur jävla kul och trevligt är det att bete sig som en bitch egentligen? Är det någon som vinner på det? Definitivt inte tjejen i alla fall. Som sagt, det slår lätt slint, men är man mogen och självmedveten så kan man hejda sig och tänka "Vänta lite, glöm inte vilken vecka det är. Glöm inte att andas. Skitsaker är inget att hetsa upp sig för".

Jag menar ju givetvis inte att man ska stå där och ta skit bara för att man har sin lingonvecka (fult jävla ord), det beror ju givetvis på hur man blir behandlad också, men försök tänka som en människa, som du skulle gjort i vanliga fall. Inte som ett mensmonster. Är det en skitsak så är det inget att bry sig om, men man måste kunna skilja på skit och skit.

Peace...

Fan, jag orkar inte

Alla dagar kan inte vara bra. Det är bara att inse. Trots att man är av med depression och shit så kommer det ändå dagar, ibland flera i sträck, då man faller tillbaka litegrann. Jag orkar inget just nu. Ledsen om någon väntar på något jag ska göra, jag ska försöka ta tag i det så fort jag kan och känner för det.
Ikväll känner jag mig helt jävla fucked up i huvudet och har skrivit av mig i ett dokument i datorn för att få ur mig lite av skiten.

God natt

Borstade håret...

...och helt plötsligt såg jag ut som Kissie! Dessie? Tessie? Missie? Ja bah GUUU de här måste ja ta bild på!<3<3<3

(Edit: Skulle kunna liknas vid en afganhund också. Hos afganhundar kan man dock se spår av intelligens bakom ögonen så därför valde jag Kissie.)









För det räcker ju inte med en bild. Nej, så många som möjligt. För på ena bilden blev ju munnen bra, men inte näsan, och på nästa bild blev näsan bra men jag kisar lite för mycket med ögonen. Så lika bra att ta me allihopa tycker ja, för alla ser ju bra ut;);) HAHA!

Konsten att göra sig könlös

Har vart hos mormor och morfar idag, på vägen dit satt hela familjen inklusive syrrans pojkvän inklämda i vår lilla Golf. Det låter kanske inte så farligt, men om man tänker på att farsan är nästan två meter lång, jag själv är runt 172, Kajjan är inte liten han heller och Linn som sitter med största dunjackan hon kan hitta så ökar kanske förståelsen något mer. Om jag då tillägger att varenda familjemedlem (utom jag givetvis, någon måste ju gå mot strömmen) sitter med solbrillor och visslar och sjunger med till Calle Moraeus hippieshclagerlåt samtidigt som min kära syster med jämna mellanrum lyfter på arslet och släpper av en brakare à la familjen Dolittle så kanske jag kan få full sympati.
Anyway. Jag brukar vara den som står för musiken i bilen, tar alltid med mig skivor från min kära samling, så nu tänkte jag att eftersom vi är fler i bilen så kan jag vara mild nog att inte enbart ta med mig metalskivor. Det blev Springsteen, Mark knopfler och en samling med No 1 hits från 1970-71.
Och så börjar den här låten spelas upp. Varenda gång jag hör introt börjar jag digga, så sjukt jävla grymt intro. Låten är så sjukt jävla bra instrumentalt över huvud taget! Men så börjar de sjunga. Man får den där känslan av kör/gospelsången att Ojojoj.... Någonting börjar kännas jävligt obehagligt, det är något som inte stämmer... Det passar inte ihop riktigt. Som att äta pizza med kolasås ungefär.
I andra versen lyder texten som så här: Prepare yourself, you know it's a must. Gotta have a friend in Jesus. So you know that when you die, He's gonna recommend you to the spirit in the sky.

Hopp, det var det. Där tappade låten all sin groove. Borta. Man kan lika gärna stänga av och gråta en skvätt. De har mixat vad som skulle kunna ha varit en grym rocklåt med något så fruktansvärt som en gospelkör i stil med "Kyrkans Glada Gospelpojkar" i något som verkar vara ett desperat försök att få kristendom att "rocka fett".
Åh vad jag önskar att den hade gjorts av någon annan, om den hade vart i stil med Bad to the bone så hade den vart en av de bästa rocklåtarna ever made! Nej, jag säger som farsan sa när han ovetande avbröt mig i mina funderingar om låten: Man kan ju bara hoppas att de var jävligt höga när de gjorde den

Samma sak med killar. Om jag till exempel skulle bli intresserad av en kille. Låt oss säga att han har allt. Utseende, personlighet, humor - allt. Vi kommer överens alldeles utmärkt och han är i princip det hetaste som någonsin gått i ett par skor. Säg nu att han helt plötsligt berättar för mig att han vigt sitt liv åt Gud, han är djupt troende och för honom har Big Bang aldrig hänt. Han är en fullkomlig fundamentalist. På en sekund har han vänt min totala attraktion för honom till en känsla som motsvarar det man känner när man ser på en moluck.
Han har precis gjort sig själv könlös. All attraktion jag någonsin känt för honom skulle försvinna. Hur kåt man än vart, kvittar om han såg ut som Johnny Depp himself. Jag kan inte se det längre. Han har blivit ett "det". En könlös varelse. 

Känns hyfsat depraverande, för att inte säga tragiskt, det där med kristendom. Själva grundstenen i kristendom är ju att man föds som synd. Man är människa, alltså har man syndat stort bara genom att födas. Att vara människa är den största synd du kan begå. Ditt liv går nu ut på att göra så många goda gärningar som möjligt och att leva så gudfruktigt du kan så att du kanske skulle kunna få ett hyfsat liv i himlen när du sedan dött. Hela ditt liv är en resa och målet är att få dö lite mindre syndig än vad du var när du föddes. Om man som kristen inte blir deprimerad och självmordsbenägen med den vetskapen så vet jag inte vad.

Oh well...


Har dreglat över dessa i snart två år... Julklapp kanske?:))



http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/250&cl=se,sv

Jag vet att jag har hyllat Thåström många gånger...

...kanske till och med vid fler tillfällen än vad jag hyllat Metallica, men känns som att jag inte kan göra det tillräckligt många gånger.

Varenda ord som kommer över hans läppar är poesi. Hans röst är så vacker, så tung. Så fylld av livserfarenhet och av lidande, av ilska, samhällskritik. Den är så trasig och sliten men samtidigt är den ren och mjuk som sammet.

Han var och är en sådan stor del av mig. Har sagt det förut, ibland känns det som att många av texterna är tagna ur mitt liv. Inte bara vissa rader, utan hela låtar. De handlar om mig, så nära man kan komma i alla fall.

Metallica för mig är (om man ska dra överdrivet stora jämförelser) livet. De är styrkan i mig, de är en stor del av det som gjort mig till den jag är idag. Jag känner en tillgivenhet och en trygghet när jag lyssnar på dem, inget kan slå mig då, inget kan skrämma mig. Jag är oövervinnlig, oantastlig, odödlig. De har vart mitt skelett så många gånger och jag älskar dem för det. De är som en slags familj. 

Thåström däremot är min själ, mitt mörkaste och mitt ljusaste jag. Mitt innersta väsen. Han är mina känslor, mitt sinne, mitt hat och min kärlek. Han är min magkänsla, mina tårar och mitt allvar. Han är mitt leende och min glädje.
Om Metallica är hårdvaran så är Thåström mjukvaran. Det som finns i mig.

Lite creepy kanske, men när man känt sig tom så länge och enbart kunnat fyllas med känslan i musiken man lyssnar på så växer det i en. Musiken blir inte bara något man lyssnar på, det blir något man är. Lika levande som en själv. Nästan så att man skulle kunna ta på det.

Nåja, god natt.

Om Black Jim

Har du inte hört Thåström eller den här låten så vet du inte vad poesi är



Dom kommer från fabriken för att ta med Black Jim hem
Dom har ett jobb dom fått att göra ikväll på ett Klara natthotel
Dom kommer ner för bergen för att ta med Black Jim hem
Kan nån ringa receptionen be dom väcka mannen som sover i rum tjugotre

För ibland har dom ingen koll alls på vem dom ska ta med
Det är som om dom vore druckna som om dom spelat spel
Det är som om dom inte bryr sig om vad dom tar och vad dom ger
Det är som om dom dragit lott

Och från himlen trillar spik ner när vi ser dom gå förbi
Kanske tar dom han allt för tidigt kanske borde han fått några fler år till
Eller är det just den frid han söker som han kommer få i natt
I vilket fall som helst ska han med dom hem till Himmelmora kam

I vilket fall som helst tar dom med han när dom går
Det är som om dom måste visa att allting här är ett lån
Det är som om dom bara fyller upp en kvot som dom har fått
Det är som om dom dragit lott när dom kommer från fabriken

Som om det vore nån tröst alls för en fattig Finnmarksbror
Så vet jag att dom är demokrater det är ett sympatiskt drag dom har
Ingen kommer undan ingen vet än hur man slipper från
Som om det vore någon tröst alls tar dom aldrig nått betalt

Inga pengar i världen hjälper inga mutor ingen bön
Det är som om dom vore blinda det är som om dom inte hör
Det är som om dom inte vet om vad dom tar och va dom ger
Det är som om dom har spelat spel
Dom kommer från fabriken
Dom kommer från fabriken
Och från himlen trillar spik ner

Det är något speciellt...

...med den kvinnliga kroppen. Estetiskt menar jag. Och jag menar inte att en manlig kropp inte kan vara estetiskt vacker. Självklart kan den vara minst lika tilltalande (det vore ju jobbigt att inte tycka det när man är hetero) som en kvinnlig, men som sagt... det är något speciellt.


Oj...

Läste just alla inlägg jag postat på den här bloggen. Kommer ihåg varför jag startade den, varför jag höll den så hemlig som möjligt och varför jag döpte den till det där jäkla emonamnet. Det är skönt att ha glömt bort anledningarna. Att påminnas igen och känna att man kommit så långt ifrån vart man var då.
Speciellt posterna från halva november, hela december och januari fick mig att inse det. Det är så skönt att känna ibland att "Hey, jag är ganska ball ändå. Jag är någon. Någon som folk vill lära känna och som faktiskt är omtyckt" istället för att tänka att man är misslyckad, ful, patetisk, äcklig, tragisk, tråkig, dum i huvudet och korkad. Ja, i princip allt dåligt man kan komma på om sig själv.

Anyway... Dags att gå och lägga sig nu. Upp tidigt imorrn också, hann inte träna något idag men det är lika bra, knäet måste vila så att jag kan springa snart igen.

Ska nog slå på en film att somna till.

Peace out så länge


Ny spellista

Hyfsat blandad låtlista men med samma tema, vilket är "soft". Hoppas det smakar!

Soft shiet


Jag ÄLSKAR den här scenen!


http://www.youtube.com/watch?v=QL0iVOgZRoE&feature=related


Serious shit

Sitter just nu och lyssnar på låtar som jag inte har hört på flera månader på grund av vissa anledningar. Jag tvingar mig själv att lyssna men borde kanske sluta snart för det är nära ett svimanfall. Låtarna väcker gamla känslor och minnen. De där känslorna som får en att tro att man kan flyga, man lyfter och man flyger upp över träden, över molnen, ut i rymden. Man ser stjärnorna och alla vackra supernovor, man flyger förbi rymdskrot, satelliter, kometer. Allt är mörkt och tyst runt omkring förutom låten som spelas mjukt och ljuvt och det enda ljuset är det från stjärnorna som glittrar både nära och långt bort. Man är bara så jävla hög av lycka.
Just den musiken i sig är perfekt för att fånga den känslan, att man flyger genom rymden. Även om man inte nödvändigtvis måste känna så för någon så förmedlar och projicerar musiken de bilderna i ditt huvud om du skulle blunda. 
Men den får mig också att vilja gråta, ångest kryper sakta upp längs ryggraden och försöker ta sig in i min hjärna underifrån. Vemod, sorg och saknad. Är alldeles yr i huvudet, det snurrar så fort. Jag mår illa, jag vill att det ska ta slut, jag vill stänga av musiken men samtidigt vill jag bara höra mermermer! Ta mig tillbaka till det stället. Jag känner det så tydligt, som att jag skulle vara där precis just nu. Är det det här man kallar "bittersweet"?

Det är inte så långt dit ändå, kanske är det därför jag kan lyssna på låtarna utan att en ångestattack bryter ut i full styrka och gör mig till en sängliggande grönsak för resten av dagen.

Här är låtarna som är de absolut starkaste triggarna.

Musik måste vara den starkaste faktorn som finns när det gäller att få en att känna något. Vad vore vi utan musik? Det är det mäktigaste människan har uppfunnit. Alla kan relatera någonting till en viss låt eller genre. Musik får varenda mäniska på jorden att känna något. Även den mest cyniske misantropen kan få något att blomma långt inne i själen, även om det kanske bara är mer hat. Något känner han i alla fall.

Todays to do's

Vaknade av att jag drömde att jag redan öppnat åt byggarbetarna så det var ju redan klappat och klart. Nähä, inte det nej... De kommer la (ja, vi både skriver och säger "la" istället för "väl" här nere i Småland) vilken sekund som helst. Än så länge är jag seg som en kommunalarbetare, väntar på att kaffehelvetet ska kicka in. Än så länge snurrar det bara i huvudet av koffeinet.

Då så. Dags att vara lite för jävla nyttig. Att göra idag:

- Plugga till högskoleprovet

- Plugga matematik i låneböckerna

- Handla på Willys

- Hämta morsan på jobbet

- Uppdatera uppgifter på Arbetsförmedlingen

- Söka jobb

-
Ringa Staffan på Tollare  -Ringt men ej svar - Svar!

- Köpa en mp3hållare till morsan

- Förhoppningsvis hinna träna litegrann


Ny spellista på G förresten...

Tänk så liver ter sig


Intresseklubben antecknar

Mhm, snabb uppdatering. Vet inte varför. Inte för din skull, inte för min, jag är trött och det är helt onödigt att köra en update. Jag borde sluta skriva, men jag kan inte. Jag borde låta bli att trycka på "Spara & publicera" men jag vet att jag kommer klicka på knappen ändå.

Det jag ville dela med mig om var att jag har vart på teater - Kabaret Kalabalik. Ja, recension kommer. Inte nu dock. Orkar inte. Det var något mer jag ville säga... Kommer inte ihåg vad... Jo, imorrn kommer de och fixar solceller på taket. Då måste jag vara vaken. Varför lät det så mycket mer intressant i mitt huvud? Var det något jag missade att ta med som skulle gjort det hela sensationellt underhållande? Nej, jag tror inte det... Tragiskt.

Nah, screw it.

Ordbajsa.

Låt mig få springa!! Låt mig få gå normalt och slippa halta som någon jävla Quasimodokopia. Så ska man då träna benen för att bygga upp musklerna runt omkring knäet så det blir avlastat och vad händer då? Jo, andra knäfanskapet går åt helvete! Trodde jag i alla fall... Så istället för att gå från gymmet med ett något starkare vänsterknä så får jag i princip dra mig fram á la slamkryparstyle eftersom även högerknät gett upp hoppet om att leva. Tur som fan att det gick över fort åtminstone.

Har jag förresten nämnt hur mycket jag hatar idioterna på gymmet efter kontorstid? När alla kommer från jobbet? Inte tillräckligt många gånger i alla fall.

En viss typ av killar där, inte alla, men vissa. De är störst bäst och vackrast. Killar kan. Allt. Speciellt träning. Som tjej på ett gym är man rätt utsatt vad gäller just dessa killar. För tjejer kan ju inget, de går ju bara från maskin till maskin och vevar lite. Herregud, vad skulle en tjej rimligtvis kunna veta om träning? Riktig hardcoreträning? Kosttillskott? Finns inte en chans att hon slår killarna på det i alla fall.
Gå du och stoppa tummen i röven, göm dig i en grotta där du hör hemma och kom aldrig tillbaka. Jag kan nog fan så mycket mer om det än vad du både tror och kan själv.
Synd och skam bara att man får tunghäfta i varenda situation där man ska försöka låta intelligent. Där har ni min brist. Jag tror mig vara någorlunda smart, men it all goes out the window när jag ska försöka formulera mig. Antar att det är pressen jag ställer på mig själv. "Måste låta smart så de tar dig på allvar". Jag bryts sönder av stress. Kan ingenting. Kapsejsar. Om jag kunde få ge dem en lapp istället så skulle jag kunna sätta dem på plats, men med uttalade ord...
Dessutom har jag märkt att jag har ytterst svårt att kontrollera mina uttryck när jag blir arg. Snubblar över ord, kommer på massa bra idéer och tankar, men inga vill komma fram och ut ur munnen.

Naahh, shit the same. Bara lite mundiarré...

Tänkte jag skulle dela med mig av en viss spellista...

...men sen kom jag på bättre tankar om just den. Just den delar jag bara med en person och så ska det förbli. Jag ska dock slänga upp en annan med lite go musik, för tro det eller ej - hårdrock är inte det enda jag lyssnar på! Får la köra igång en liten serie med spellistor i olika teman. Först ut blir några hederliga gamla rockklassiker:

Rock n' roll

Peace out!

Tollare Folkhögskola

Har skrivit ut ansöknigsblanketter till den här kursen på Tollare Folkhögskola. Kursen läses på distans och pågår i nästan ett år. Måste ta reda på om det kan gynna ens val av framtida jobb, om det kvalificerar en till något eller om det bara är slöseri med tid om man inte redan har jobb inom den sektorn. Det är ju definitivt den kursen som känns mest lockande just nu i alla fall!
Någon som har några förslag eller synpunkter?


Som om inte det vore nog med att kursen verkar sjukt intressant, kolla bara på studiemiljön! Visserligen är det ju på distans jag vill läsa, men det blir ju några träffar där uppe som man ska gå på under utbildningen. Sju träffar totalt med övernattning!

Känns braaaaa i magen!










Jag visste ju vad som väntade på mig under sängen...

...jag hade förberett mig, nej - stålsatt mig, för vad som komma skulle. Är man så mörkrädd som jag är så måste man vidta ett antal åtgärder innan man genomför vissa moment i vardagen.
Dessa åtgärder till trots var jag ändå nära att göra mina byxor för evigt oanvändbara när den här synen mötte mig längst in under sängen, liggandes parallellt med mitt huvud, i skenet av ljuset från mobilen:



Någon som tycker att jag borde söka hjälp?
Nä, tänkte väl inte det. Det är fullkomligt normalt att tro på monster vid snart 23 års ålder.


Råka festa lite idag med, oops! Hihi!

Nu var det ju några dagar sen jag uppdaterade bloggen. Sorry alla bruds o grabs! (Där spydde jag lite på mig själv). Jag har bara inte orkat. Även en bloggare som "mig" måste ju få ta det lugnt ibland! Hihi^^ (PLEASE MAKE IT STOP!!). Aja, ni får stå ut med dålig uppdatering, det är ju trots allt min blogg! (OH GOD, IT'S HURTING ME!) Haha, I don't know!;) Men anyway, jag är ju singel nu så alla boys - call me! (AARRGGHHH, THE PAIN! SO... MUCH... PAIN...). Och imorrn ska jag upp tidigt och tvingas iväg till jävla lantis-Visingsö och fika med gamlingar och mina egna folks, guuuud vad tråkigt! HAHA nä jag skojja bara! Vill faktiskt åka dit, det var ju jag som bad om att få komma med!:D:D Hahahah! (KILL ME... KILL ME..!)


OK, dags för en asbra remix (JÄVLA CPVERSION) av Joan Jetts I Love Rock n' Roll och så tagga till paaaaaaaaaaaarteeeeeeeeyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!WOHOOO! ;D


(Aaaaand she's gone. Soulless. Stonedead forever.)



VARFÖR?? Varför görs en cover på den här låten av människor som inte ens vet vad rock n' roll är?! HUR KAN DE SKÄNDA DEN SÅ?

Rock handlar om känsla, gåshud, det handlar om livsstil! DET HANDLAR OM DIN SJÄL! If there's a rock n' roll hell (jag menar alltså det värsta en rocker kan tänka sig, dansband, Britney Spears, jordgubbscider - that kinda shit), you're on your way down there bitches! And your sins will not be forgiven. Ever. Even if you do look good. You're doomed. End of discussion.


Btw, om ni undrar vart jag fått min awesome inspiration från så är det härifrån^^: http://desireenilsson.blogg.se/index.html

Och så var det ju det där med snö ja...

Jag ska bara hålla min stora jävla käft stängd i fortsättningen! Ni kanske minns det här inlägget? Mm, nu har Emelie kommit på att det kanske inte är så jävla fruktansvärt roligt längre när MAN INTE ENS SER UT GENOM ETT ENDA FÖNSTER I HUSET!!



Plus att bussar är inställda så att man inte kommer till gymmet utan får trampa på den där förnedringsmaskinen, a.k.a crosstrainern istället. Nej! Jag tänker fan inte ställa mig på den! Jag protesterar! Om det inte slutar snöa så tänker jag bli FET!



Just det, dagen blir bättre! Det är ju lustigt hur man i sådana här stunder kommer att tänka på allt man annars tränger undan till ett senare tillfälle. Får syn på den där förbannade räkningen jag måste betala, räkningen i sig påminner mig om vad det är jag ska betala - en övningsbok till högskoleprovet som jag inte ens har öppnat än! Plugga var det ja. Sen ska man ju ansöka om att plugga Matte fucking B och lite andra betyg som man inte orkade bry sig om i gymnasiet. Jag skulle ju ändå inte plugga vidare.
 Det får mig osökt att tänka på jobb och att jag måste hitta något slags sätt att få in cash på. Vi har ju en strippklubb här i Barnarp i och för sig, det kanske dock inte går så bra ihop varken med att jobba på Tjejjouren eller att vara fet. Där sket det sig.
Och på tal om skit, det där jävla kaffet står och osar fränt upp i näsan på mig och väntar på att få sörplas upp. Kaffe är ett ont påfund vars enda uppgift är att få en beroende av det så man per automatik tar en kopp varje morgon utan att tänka på det, trots att det smakar unket råttpiss. Jag hatar kaffe, jag HATAR KAFFE!!
Men jag vill ju bara bajsa!
Vilket brings me back to matvanor, skuldkänslor, logiskt tänkande vs övrigt tänkande, and so on and on and on.

Ok, nu till frågan som ni kanske ställt er redan i början av inlägget.
Svaret är Ja.
Ja, jag ska förmodligen ha min glorious kvinnovecka snart. Normalt sett är jag något mindre schitzofren, inte fullt så omogen (förhoppningsvis) och kort och gott mer fredlig och in peace med mitt sinne.


Det är tur att man har en blogg att ta ut aggressioner på.


RSS 2.0